Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2022

Τίτλος

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2022

Θέμα

Εορτασμοί
Εκδήλωση

Περιγραφή

O εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης».

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας. Ακολούθησε ομιλία από τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελο Μπίνη με τίτλο: «Η Διαχείριση Κινδύνων για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης των Πανεπιστημίων». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-21, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματος. Επίσης, απονεμήθηκαν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύθηκαν από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την απονομή των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2021 & του Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2021.

Δημιουργός

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας & Εκδηλώσεων

Ημερομηνία

2022-01-22

Αναγνωριστικό

treis-ierarches-2022

Aναφορά

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας & Εκδηλώσεων, “Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2022,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/treis-ierarches-2022.