Τελετή αναγόρευσης του Vanyo Ivanov Mitev σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας

Τίτλος

Τελετή αναγόρευσης του Vanyo Ivanov Mitev σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας

Θέμα

Αναγορεύσεις

Περιγραφή

Φωτογραφίες από την τελετή αναγόρευσης του Vanyo Ivanov Mitev, Καθηγητή Βιοχημείας, σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Καθηγητής Βιοχημείας και Πρύτανης του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας, Βουλγαρία, Vanyo Ivanov Mitev, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Ιατρικής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 10 Δεκεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο. Την τελετή προσφώνησαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθ. Δ. Καρδαμάκης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθ. Π. Γκούμας, ενώ το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου παρουσίασε ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής, Κυριάκος Κυπραίος. Στη συνέχεια η Πρύτανις, Καθ. Β. Κυριαζοπούλου, προχώρησε στην περιένδυση του τιμώμενου και στο τέλος ακολούθησε η ομιλία του κ. Mitev.

Ημερομηνία

2014-12-10

Αναγνωριστικό

mitev

Aναφορά

“Τελετή αναγόρευσης του Vanyo Ivanov Mitev σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/mitev.