Τελετή αναγόρευσης του Χρήστου Σ. Μαντζώρου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας

Τίτλος

Τελετή αναγόρευσης του Χρήστου Σ. Μαντζώρου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας

Θέμα

Αναγορεύσεις

Περιγραφή

Φωτογραφίες από την τελετή αναγόρευσης του Χρήστου Σ. Μαντζώρου, Καθηγητή Παθολογίας, σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Χρήστος Μαντζώρος είναι Τακτικός Καθηγητής της Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και Τακτικός Καθηγητής της Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. Παράλληλα, είναι Διευθυντής Καθηγητής υπεύθυνος για το κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο της Κλινικής Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού των τριών Νοσοκομείων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, καθώς και της μονάδα Διατροφής του τμήματος Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού του νοσοκομείου Beth Israel Deaconess Medical Center, και του κέντρου Joslin Diabetes Center στη Βοστώνη Μασσαχουσέτης. Ο κ. Μαντζώρος είναι αναγνωρισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία του στον τομέα της Παθολογίας και της Ενδοκρινολογίας-Διαβήτη-Μεταβολισμού. Ερευνητικά, ο κ. Μαντζώρος είναι πρωτοπόρος στην ανακάλυψη του λιπώδους ιστού ως ενδοκρινούς αδένα. Ο κ. Μαντζώρος έχει, πέραν του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, διδάξει σε πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όχι μόνο των ΗΠΑ και της Ελλάδας, αλλά και διεθνώς.

Ημερομηνία

2014-01-31

Αναγνωριστικό

mantzoros

Aναφορά

“Τελετή αναγόρευσης του Χρήστου Σ. Μαντζώρου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 18 Απριλίου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/mantzoros.