Τελετή Αναγόρευσης του Κωνσταντίνου Π. Δασκαλάκη σε Επίτιμο Διδάκτορα

Τίτλος

Τελετή Αναγόρευσης του Κωνσταντίνου Π. Δασκαλάκη σε Επίτιμο Διδάκτορα

Θέμα

Τελετές
Επιτιμοποιήσεις

Περιγραφή

O Καθηγητής Επιστήμης Υπολογιστών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), Κωνσταντίνος Π. Δασκαλάκης αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου παρουσίασαν ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Χρήστος Δ. Ζαρολιάγκης ενώ ακολούθησε η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τους Προέδρους, των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Καθηγητή Αντώνιο Θ. Αλεξανδρίδη και Καθηγητή Χρήστο Ι. Κακλαμάνη και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.
Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης ολοκληρώθηκε με την ομιλία του τιμώμενου με τίτλο «Θεωρία Παιγνίων και Τεχνητή Νοημοσύνη (Game Theory and Machine Learning)»

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2023-06-28

Αναγνωριστικό

daskalakis

Aναφορά

“Τελετή Αναγόρευσης του Κωνσταντίνου Π. Δασκαλάκη σε Επίτιμο Διδάκτορα,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 20 Ιουνίου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/daskalakis.