Αναγόρευση του Θεόδωρου Τερζόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Τίτλος

Αναγόρευση του Θεόδωρου Τερζόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Περιγραφή

Ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Τερζόπουλος αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου μας, μετά από πρόταση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 και ώρα 12.00 μ. στην Αίθουσα Τελετών. Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου παρουσίασε ο Καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Δημήτριος Τσατσούλης και ακολούθησε η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και η περιένδυσή του από την Πρύτανι. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του τιμώμενου, με θέμα «Η Επιστροφή του Διονύσου».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18.30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, ο κ. Θ. Τερζόπουλος, σε συνεργασία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σάββα Στρούμπο, έκανε επίδειξη της σκηνοθετικής του μεθόδου. Η εκδήλωση ήταν ανοικτή για το κοινό.

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2017-04-26

Σχέση

Βιβλίο "Αναγόρευση του Θεόδωρου Τερζόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών" [Εγγραφή καταλόγου]

Αναγνωριστικό

terzopoulos

Aναφορά

“Αναγόρευση του Θεόδωρου Τερζόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/terzopoulos.