Αναγόρευση David Piper και Γεωργίας Πή-Piper σε Επίτιμους Διδάκτορες

Τίτλος

Αναγόρευση David Piper και Γεωργίας Πή-Piper σε Επίτιμους Διδάκτορες

Θέμα

Αναγορεύσεις

Περιγραφή

Ο Ομότιμος Επιστήμονας Γεωλογικής Υπηρεσίας Καναδά, David Piper και η Καθηγήτρια Γεωλογίας του Saint Mary's University, Γεωργία Πή-Piper, αναγορεύθηκαν Επίτιμοι Διδάκτορες του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου μας. Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, και ώρα 12.00 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών. Το έργο και την προσωπικότητα των τιμώμενων παρουσίασε ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας, Νικόλαος Κοντόπουλος.
Ακολούθησε η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του Τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, η Αναγόρευση του David Piper σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος και η περιένδυσή του από την Πρύτανι. Ακολούθησε ομιλία του τιμώμενου με τίτλο «Understanding deep-water sedimentary processes: Κατανοώντας τις διαδικασίες ιζηματογένεσης σε βαθιά νερά».
Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του Τίτλου της Επίτιμου Διδάκτορος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, η Αναγόρευση της Γεωργίας Πή-Piper σε Επίτιμη Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος και η περιένδυσή της από την Πρύτανι. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία της τιμώμενης με τίτλο «Evolving interpretations of the igneous systems of the Aegean: Εξελίσσοντας τις ερμηνείες των πυριγενών συστημάτων του Αιγαίου».

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2019-04-09

Γλώσσα

Ελληνικά

Αναγνωριστικό

pipper

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών, “Αναγόρευση David Piper και Γεωργίας Πή-Piper σε Επίτιμους Διδάκτορες,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/pipper.