Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Τίτλος

Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Θέμα

Αναγορεύσεις

Περιγραφή

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών. Η Τελετή Αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Η Τελετή ξεκίνησε με την προσφώνηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Β. Κυριαζοπούλου και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Κοσμήτορος της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Δ. Σκούρα, και της Προέδρου του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θ. Μονιούδη-Γαβαλά. Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου παρουσίασε ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Δρ. Νομικής, Μιχαήλ Παρούσης. Ακολούθησε η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του κειμένου της Αναγόρευσης του Κυρίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και η ανάγνωση του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η περιένδυση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πρύτανι και η επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Τελετή Αναγόρευσης ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Τιμωμένου.

Η Τελετή Αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών, με την παρουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης, των αρχών της Πόλης, βουλευτών και εκπροσώπων των κομμάτων, θεσμικών οργάνων του Πανεπιστημίου μας, μελών ΔΕΠ και διοικητικών στελεχών του Ιδρύματος, φοιτητών, εκπροσώπων ερευνητικών και εκπαιδευτικών οργανισμών, ερευνητικών ινστιτούτων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των παραγωγικών δυνάμεων, πλήθος προσκεκλημένων από την Αθήνα και την Πάτρα, αλλά και συμπολιτών μας.

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2016-06-24

Αναγνωριστικό

pavlopoulos

Aναφορά

“Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/pavlopoulos.