Τελετή αναγόρευσης της Καθηγήτριας Ι. Παπανδροπούλου – Berthoud σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών.

Τίτλος

Τελετή αναγόρευσης της Καθηγήτριας Ι. Παπανδροπούλου – Berthoud σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών.

Θέμα

αναγορεύσεις

Περιγραφή

Φωτογραφίες από την τελετή αναγόρευσης της Καθηγήτριας Ι. Παπανδροπούλου – Berthoud σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του ΤΕΕΑΠΗ.

Η τελετή αναγόρευσης της κας Παπανδροπούλου-Berthoud πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014. Η κ. Παπανδροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, ενώ διετέλεσε για 10 χρόνια στενή συνεργάτις του κορυφαίου Ελβετού ψυχολόγου Jean Piaget, καθώς και ερευνήτρια στο Διεθνές Κέντρο Γενετικής Επιστημολογίας. Πρόκειται για μία διεθνώς καταξιωμένη ερευνήτρια, η οποία υπηρέτησε ως Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και έχει διδάξει σε δώδεκα Πανεπιστήμια – μεταξύ των οποίων και στο ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ημερομηνία

2014-06-02

Αναγνωριστικό

papandropoulou-berthoud

Aναφορά

“Τελετή αναγόρευσης της Καθηγήτριας Ι. Παπανδροπούλου – Berthoud σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών.,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 30 Μαΐου 2024, https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/papandropoulou-berthoud.