Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2017

Τίτλος

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2017

Θέμα

Εορτή
Εκδήλωση

Περιγραφή

Η πρόκληση, το πρόγραμμα και φωτογραφίες από τον εορτασμό του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων του 2017.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμούς από την Πρύτανιν και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδρύματος, ομιλία από τον Καθηγητή του Τμ. Φιλοσοφίας Χρ. Τερέζη, με τίτλο «Πανεπιστήμιο και προκλήσεις στον 21ο αιώνα».

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις, που συνοδεύτηκάν από χρηματικά έπαθλα σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης, σε εθελόντριες φοιτήτριες του Τμήματος Ιατρικής, καθώς και σε φορείς, σε πανελλαδικό επίπεδο, που έχουν συνεισφέρει στο έργο που προσφέρει το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (KEΔMOΠ) και έχουν συμβάλει στην προώθηση του μηνύματος της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού.

Τέλος, τιμητικές πλακέτες και διπλώματα απονεμήθηκαν στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2015-16, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφορά τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματός μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ρεσιτάλ πιάνου της Χριστίνας Καραμπέρη, από τη «Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών».

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2017-11-30

Αναγνωριστικό

treis-ierarches-2017

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών, “Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2017
,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 27 Φεβρουαρίου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/treis-ierarches-2017.