Τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Γ. Βαγενά

Τίτλος

Τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Γ. Βαγενά

Θέμα

Εκδήλωση

Περιγραφή

Το πρόγραμμα, η πρόσκληση και φωτογραφίες από την τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή Βαγενά, για την μακροχρόνια και σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του Ιδρύματος και την προώθηση της Έρευνας.

Την εκδήλωση προσφώνησαν η Πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου κι ο Αναπλ. Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος, ενώ χαιρετισμούς απηυθυνάν ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής και ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών. Για το έργο, την προσωπικότητα και την προσφορά του τιμώμενου μίλησαν ο Καθηγητής Μιχαήλ Στουκίδης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο Καθηγητής Ξενοφών Βερύκιος (Πανεπιστήμιο Πατρών), και ο Καθηγητής Αθανάσιος Φωκάς (Πανεπιστήμια Cambridge και USC). Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Καθηγητή Κωνσταντίνου Γ. Βαγενά με θέμα «Μελετώντας την κατάλυση στη χημική σύνθεση και στη δημιουργία της μάζας».

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2017-02-15

Αναγνωριστικό

vagenas-2017

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών, “Τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Γ. Βαγενά,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 27 Φεβρουαρίου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/vagenas-2017.