Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2020

Τίτλος

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2020

Θέμα

Εορτή
Εκδήλωση

Περιγραφή

Η πρόκληση, το πρόγραμμα και φωτογραφίες από την εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων.

Την εκδήλωση προσφώνησε η Πρύτανις, Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου. Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στο τιμώμενο Ίδρυμα «Choose Life» και στο Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή».

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Καθηγητή Αιματολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη και γνωριμία Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών του «ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή» με τον Λήπτη του Μοσχεύματος.

Επίσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 και «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Η εκδήλωση έληξε με διάλεξη από τον κ. Αθανάσιο Κυριαζή, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), με θέμα «Η Έρευνα και η Καινοτομία, ως βασικά συστατικά της ελληνικής κουλτούρας και προϋποθέσεις της Ανάπτυξης».

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2020-01-30

Αναγνωριστικό

treis-ierarches-2020

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών, “Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2020,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 12 Μαΐου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/treis-ierarches-2020.