Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2019

Τίτλος

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2019

Θέμα

Εορτή
Εκδήλωση

Περιγραφή

Η πρόσκληση, το πρόγραμμα και φωτογραφίες από την εκδήλωση εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων του 2019.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμό και τοποθέτηση από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, καθώς και τιμητική διάκριση στους Καθηγητές του Ιδρύματος Μπάρλο Κλεομένη, για την ουσιαστική διασύνδεση της έρευνας με την παραγωγική διαδικασία, και Πανδή Σπυρίδωνα, για την αναγνώριση του ερευνητικού του έργου διεθνώς (most cited).

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών διακρίσεων και οικονομικών βραβείων σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Τιμητικές πλακέτες και διπλώματα απονεμήθηκαν επίσης στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2017-18 ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματός μας.

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2019-01-30

Αναγνωριστικό

treis-ierarches-2019

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών , “Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2019,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 27 Φεβρουαρίου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/treis-ierarches-2019.