Επετειακός Εορτασμός της Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου 2017

Τίτλος

Επετειακός Εορτασμός της Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου 2017

Θέμα

Εορτή
Εκδήλωση

Περιγραφή

Η πρόκληση, το πρόγραμμα και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση για τον εορτασμό της 53ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη εκδήλωση τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, για το έργο του, και ιδιαίτερα τη συνεργασία και την υποστήριξη που έχει προσφέρει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η παρουσίαση του έργου του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, εστιάζοντας σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου. Ακολούθησε η αντιφώνηση του Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα, με τίτλο «Πανεπιστήμιο – Περιφέρεια: δύο φορείς, ένας πόλος ανάπτυξης» και η απονομή τιμητικής πλακέτας και διπλώματος στον τιμώμενο από την Πρύτανι.

Η εκδήλωση θα ολοκληρώθηκε με μουσική παρέμβαση, σε συνεργασία με τη «Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών». Η Χριστίνα Καραμπέρη στο πιάνο και η Ευγενία Μπεσσόνοβα στο βιολοντσέλο, ερμήνευσάν έργα των C. Saint-Saens, Diabelli και Μ. Χατζιδάκι.

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2017-11-30

Αναγνωριστικό

eortasmos-idriseos-2017

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών , “Επετειακός Εορτασμός της Ιδρύσεως του Πανεπιστημίου 2017,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 27 Φεβρουαρίου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/eortasmos-idriseos-2017.