Συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων

Τίτλος

Συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων

Θέμα

Συναυλία

Περιγραφή

Aφίσα και φωτογραφίες από τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης».

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, για να εορτάσει το γεγονός της πενηντάχρονης προσφοράς του στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού, της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και για να επικοινωνήσει στην ευρύτερη κοινωνία τη θέση του στην ελληνική, αλλά και διεθνή επιστημονική αριστεία, προετοίμασε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων. Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε με τη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τη Μαρία Φαραντούρη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, ώρα 21.00, ενώ η κορύφωση των εορτασμών έγινε για τη γενέθλια ημέρα του Πανεπιστημίου, την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014.

Την ορχήστρα διηύθυνε ο Μίλτος Λογιάδης, στα πνευστά ήταν ο Θ. Παπαδόπουλος και στο πιάνο ο Α. Γουάστωρ, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε η υπεύθυνη της Ορχήστρας Βάγια Ζεππάτου.

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2014-03-12

Αναγνωριστικό

farantouri2014

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών , “Συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 1 Ιουνίου 2020, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/farantouri2014.