Εκδήλωση για το Τμήμα Ιατρικής, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές και τα Εργαστήρια

Τίτλος

Εκδήλωση για το Τμήμα Ιατρικής, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές και τα Εργαστήρια

Θέμα

Εκδήλωση

Περιγραφή

Φωτογραφίες από την εκδήλωση για τη συμπλήρωση 39 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών (1977-2016) και 35 χρόνων από τη λειτουργία των Πανεπιστημιακών Κλινικών και Κλινικών Εργαστηρίων (Απρίλιος 1981-Απρίλιος 2016).

Την εκδήλωση προσφώνησαν η Πρύτανις, Β. Κυριαζοπούλου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος Χ. Γώγος, ενώ χαιρέτισαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Δ. Καρδαμάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Δ. Γούμενος. Για την ιστορία του Τμήματος μίλησε ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ιωάννης Ανδρουλάκης, ένας από τους πρώτους Καθηγητές του Τμήματος, με θέμα «Ιστορική διαδρομή του Τμήματος Ιατρικής», ενώ για την εξέλιξη των πανεπιστημιακών κλινικών και των κλινικών εργαστηρίων θα μιλήσει ο Καθηγητής Χειρουργικής Μιχαήλ Σταυρόπουλος, με θέμα «Πανεπιστημιακές κλινικές και κλινικά εργαστήρια: από την αρχή έως σήμερα».

Δημιουργός

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγή

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία

2016-04-20

Αναγνωριστικό

39xronia-iatrikis

Aναφορά

Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Πατρών, “Εκδήλωση για το Τμήμα Ιατρικής, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές και τα Εργαστήρια,” Ψηφιακή συλλογή "Διογένεια", προσπελάστηκαν 27 Φεβρουαρίου 2021, http://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/39xronia-iatrikis.